Презентація книги Тетяни Надточій
«Кришталевий міст дитинства»
(«Хрустальный мост детства»)

26 жовтня 2023 року у Харківському Культурному Центрі імені М. К. Реріха відбулася презентація книги Тетяни Надточій «Кришталевий міст дитинства» («Хрустальный мост детства»).

Ті, хто вже прочитав цю книгу, ділилися враженнями. Серед промовців були вчителі, працівники культури, батьки.

Було відзначено, що зараз на Землю приходять діти, які не схожі на дітей 20 століття. Таких дітей називають «індиго» чи «діти нової свідомості». І вони мають багато особливостей, про які треба знати тим, хто їх виховує.

Але, на жаль, дуже мало родин, котрі це знають та можуть прийняти правильно цих дітей. На цьому ґрунті виникають труднощі у вихованні.

У книзі автор розповідає про особливості сучасних дітей і як з урахуванням цих особливостей можна вирішувати складні ситуації, як допомогти дітям розкрити той потенціал, який закладений у них природою. Поряд з теорією описані життєві приклади з педагогічної практики автора.

Читачі зазначили, що книга не лише актуальна, а й украй необхідна сьогодні, оскільки тема нових дітей, дітей нової свідомості вперше розкривається у поєднанні позицій нового космічного мислення та класичної педагогічної думки.

Було сказано й щодо цінності книги, яка, незважаючи на науковий підхід в описі проблем виховання, читається легко та з великим інтересом, відчувається щирість та мудрість автора, її сердечна любов до дітей.

Книга може служити підручником для батьків та вчителів, а також для тих, хто хоче бути ближчим до дитини, не тільки фізично, а й духовно.

Презентацію супроводжували концертні номери у виконанні заслуженого артиста України Юрія Тарарака (труба) та лауреата Міжнародних конкурсів Оксани Міц (фортепіано).